Oliviarunngren.blogg.se

Hejsan! Mitt namn är Olivia och jag är en bokgalen och skrivande tjej på 14 år, här får ni följa med på vilka böcker jag läser och vad jag tipsar er till att läsa och vad jag själv tycker om dem. Jag älskar också att fotografera, både naturen och mina vänner och djur. Jag brukar också få leka modell några gånger ibland - så här får ni också följa med på en massa bildbomber. Min vardags blogg är - Www.Nouw.com/OliviaRunngren Check it out! Love O <3

Tårar är ord från hjärtat, munnen inte klarar av att säga.

Kategori: leva

Ibland är det bra att gråta.
Ibland  kan det kännas som en evighet till att "allt blir bra." 
Ibland kan ens vänner tycka säga "but everything be alright." Även om du inte känner så. 
Ibland känns allt hopplöst, men jag hoppas ni alla torkar bort tårarna och ställer er upp igen. 

Allt blir bra. 
Det menar jag, jag ska ge detta inlägg till en speciell tjej. Nämner inga namn.  Men detta inlägg ä så värt att bli publicerat. Så HÄR är denna inlägg. 
Detta är en låt, som jag skrev en dag. Jag sjunger den lite då och då. För att bli stark. (Sanningen är att den inte är klar!)

<Smärtan i mitt bröst och tårarna som rinner ner. Mobbarna har gått men jag gråter ännu mer. Jag sitter i ett hörn och tänker & tänker. Det var ord, det var slag, det var sparkar och stryptag. Mobbad och *(vet ej hur ordet stavas)*, jag bara lever på. Jag önskar jag var död men det funkar inte så. Jag reser mig, upp på vingliga ben. Tar stöd mot en vägg men jag trillar ännu mer. Vem fångar mig, om jag trillar ner? Jag känner mig ensam och det är de jag är. 
{Ska jag resa mig upp eller bara ligga kvar? Sa jag leva eller lämna världen idag? Att vara mobbad är inte lätt, inte rättvist på någon sätt. Jag ska hjälpa dig, så räck mig din hand. Vi ska stötta varann. }>

Ta åt er dem här orden. Vad tänker ni på? Vad är första orden som kommer upp? Jag gråter ner jag ser denna text. För detta är sant, detta har jag upplevt. Men vad tänker ni? 

Jag vet att ord är ord. Små, små ord som får oss att sitta uppe hela natten, gråta och sen ta självmord. DET ÄR BARA ORD. Tänk, tänk så hemskt det är. Det är små ord som förstör hela våra liv. Jag kan gråta och skratta åt detta på samma gång. Jag har mått skit av ORD. Precis som detta inlägg, det är bara ord. Men vad betyder dem för er? Har dem någon betydelse? Får dem er starka? Får dem er att tänka om? Får dem er att ta ett djupt andetag, och tänka "jag är inte ensam"? För det är det ORD är. Ord har mer betydelse än mycket annat. Tusen ord kan ibland besvara en blick. Jag kan ge min mamma en Blick och hon förstår mer än 1000 ord. För det är inte bara ord som har betydelse. Jag skulle gärna sitta i flera timmar och skriva ORD. För dem har en som betydelse för mig. Jag sitter ibland hela dagarna och skriver inlägg till er och har BARA kvar dem som minne. Inte ett ord kommer upp på bloggen. Jag kan också skriva massa ord till min bok, (massa kapitel*). Och folk kan bli så starka av de. Jag har fått mer än 100 kommentarer om det. NI blir starka av mina ord, precis som jag blir stark av er. 
Att bara veta att ni läser detta gör mig stark. Jag vet att jag inte är ensam. Precis som ni vet att ni inte är ensamma. Tänk att ord har en sån betydelse. Meningen "Jag älskar dig." Kan få MÅNGA att gråta. Lika mycket som en kyss från den man älskar KAN betyda "jag älskat dig." 
Ord har betydelse men kroppsspråk och blickar kan ha större. Jag kan se att vissa gråter, men kan dem med ord beskriva varför, hur eller när? Nej. Ibland måste ord vara till hjälp. Även fast tårar är ord från hjärtat. 

Detta är ett inlägg om tårar. Många tror att jag är stark, tuff och cool. Visst! Vissa stunder klarar jag mer än vissa. Men det är för att jag vart svag. 

Många tror att jag skulle välja bråk istället för att gå och gråta. Okej, visst, i vissa stunder JA. Men det är för att jag redan vart svag.

Många tror att jag aldrig gråter. Visst, jag kanske inte gråter så att folk ser det. Men det är för att jag redan gjort det. 
Men jag kan erkänna för er att jag somnade gråtandes i föregår. Kanske, bara kanske, är ni tuffare än jag. Men jag vet att ni är mycket starkare. Det är jag 100% säker på. Jag kanske vågar säga till en annan person som ingen annan vågar, jag kanske vågar säga något till en främling som gör mig till en idiot och jag verkligen skämmer ut mig. MEN jag gör det för att jag vågar. Jag ska jämt bevisa att jag är tuffare än vad jag verkar. Men ifall ni säger ett enda ord som sårar mig POFF och ja är upp hela natten, gråter och sedan dan efter, nästan STRESSAR iväg till skolan för att bevisa att jag är tuff. Men jag är feg, jag är svag och jag är otroligt självisk. Men tyvärr, det är de ja vill. 

Men, vill du såra mig? TIPS, ta skydd. 😏 

Ibland kan jag gråta utan anledning, utan skäl. Och utan att ens se mig om. Ord sårar och dem kan såra en resten av livet. Jag minns fortfarande vilka ord en person sa till mig, och det var i förskoleklass. SHIT, jag ältar? Nej. Jag minns bara, jag försöker glömma allt. Men det är mitt liv, senast jag hörde taskiga saker till mig var i onsdags. Jag gick inte till skolan dagen efter, för att jag mådde dåligt. (SJUK). Sen på fredagen var jag taggad, frisk och tuff. Jag bevisade ingenting för någon annan, jag bevisade det för mig själv, jag försökte inte vara stark, jag var stark. Jag gav inte igen, eftersom jag aldrig skulle sjunka till deras nivå. Kan ni förstå mig? Förstå hur jag lever MITT liv? 

90% av er säger NEJ, medan 10% säger JA, av egen erfarenhet. För att ni själva har det så. Eller känner någon. Men jag kan säga er, jag känner mig inte stark, jag känner mig inte snäll, elak, svag, snygg, missbildad, cool, eller något. 

Jag vill vara stark, ärlig, tuff, modig, snäll, och SJÄLVISK. Men vet ni vad? MAN ÄR DET MAN VILL. Vill du vara stark, Ofc är du de. 

Vill du vara som jag? SKAFFA EN ANNAN FÖREBILD. tips direkt. Jag vill inte göra er besvikna, jag vill inte att ni ska ändra uppfattning om mig. Jag vill vara mig själv. Så snälla, gör mig äran att få kalla er mina fans SOM VILL VARA ER SJÄLVA. Shit vad coolt det skulle vara. Att ha "fans" som vill vara sig själv, inte vara som mig. För det är bara en besvikelse. Jag gör dumma val, bra val, jag väljer fel väg att gå, rätt väg att gå, väljer fel vänner, rätt vänner. OSV men jag gör det för att jag är jag. Så var er själva, DÅ är ni som jag. Då kan jag fö äran att kalla er MINA BLOGGLÄSARE. Jag är så stolt över er, stolt över att ni läser MIN blogg. Stolt över att kalla er MINA bloggläsare. För ni är grymma. Ni är bäst, ni är allt för mig. Efter min hund såklart. 

Bloggen...vad tänker ni när någon säger Www.Dieselhund.blogg.se eller Www.nattstad.se/Olivas_Liv ? Jag tänker, VÄRLDENS BÖSTA BLOGG LÄSARE. för det är det ni är. Underbara. Tack för att ni stöttar mig dag som natt. Snart, snart är jag tillbaka. HELT! Så håll ut. 
Vill också meddela att jag mår toppen, är sjuk idag. Men mår annars toppen. Livet leker ibland, men bara hänga med i svängarna och följa reglerna. Snart vinner man. Jag älskar livet och att leva. Jag älskar allt med det att göra. Även fast det finns SÅÅÅ MYCKET tråkigt och jobbigt lever jag på. Jag är stolt över mig själv och tackar er tusen gånger för allt. Tack för att ni bryr er. 
KOMMENTERA HUR NI MÅR, FÖR DET ÄR DET VIKTIGA! 

Swetiiiiies, // Oliviaaa👌