Oliviarunngren.blogg.se

Hejsan! Mitt namn är Olivia och jag är en bokgalen och skrivande tjej på 14 år, här får ni följa med på vilka böcker jag läser och vad jag tipsar er till att läsa och vad jag själv tycker om dem. Jag älskar också att fotografera, både naturen och mina vänner och djur. Jag brukar också få leka modell några gånger ibland - så här får ni också följa med på en massa bildbomber. Min vardags blogg är - Www.Nouw.com/OliviaRunngren Check it out! Love O <3

Sometimes is just worlds to much

Kategori: Känslor

Hey👋
Denna tjejen över här, vet inte hur hon mår. Jag känner mig bara tom, helt tom. Huvudet orkar inte tänka, hjärtat vill inte leda och de värsta av allt, min mage vill inte äta. 
Detta har hänt förut, yes, i know. 
Mina problem med både hunger och huvudet är inget nytt, men oftast har de gått över efter att hängt med vänner, stressat i skolan och pratat i timmar hos kuratorn. 
Men... Just nu ligger jag bara i sängen. Min bästa vän.
Saknade verkligen kusinens sällskap igår, så Alma, nu är de bestämt, du får aldrig åka till Liseberg eller något annat igen. Du blir fast hemma med mig. 
Jag kan öppet erkänna att jag inte mår bra av sommarlov, come on, take it easy now. De är bara inte mitt sätt att leva, jag funkar inte.
Jag saknar inte att sitta flera timmar i klassrummet med jobbiga Mattetal, jag saknar Inte läxor eller alla blickar man får vart man än går. Jag saknar Inte Skolgrejer, nej, men jag saknar allt innehåll i livet. 
Jag saknar alla elever, alla kompisar, allt stöd från lärare, att skratt och roliga grejer med klassen, jag saknar att ha fullt upp med roliga grejer, och också tråkiga, för de gör livet meningsfullt. 
Så ja, jag saknar skolan, men mest av allt. Jag saknar att må bra. 


People don't smile because they are happy, they smile because they don't want you to know that you broke them. But the truth is that you won, maybe i smile, but inside, i cry like hell. 
So congratulations, you is a horrible person.
So, now, what do you want to do? 
Smile or cry? 

Vet inte vart de kom ifrån, vet inte varför jag just skrev de. Vet inte varför jag ens fortsätter. 
Love O😘