Oliviarunngren.blogg.se

Hejsan! Mitt namn är Olivia och jag är en bokgalen och skrivande tjej på 14 år, här får ni följa med på vilka böcker jag läser och vad jag tipsar er till att läsa och vad jag själv tycker om dem. Jag älskar också att fotografera, både naturen och mina vänner och djur. Jag brukar också få leka modell några gånger ibland - så här får ni också följa med på en massa bildbomber. Min vardags blogg är - Www.Nouw.com/OliviaRunngren Check it out! Love O <3

Rykten hit och dit

Kategori: Allmänt

Ibland tror jag att jag ska trilla ihop, bara ligga där och vänta. Vänta i onödan på ingenting. Kanske tror jag att de ska hända ett mirakel - kanske bara få börja om.
Men jag är och kommer för alltid vara den där pskykiskt störda, ledsna och dryga tjejen. 
 
-
 
Jag hör nästan varje dag nya rykten om mig - de är la kul att någon bryr sig så mycket om mig så att man behöver hitta på ett fantasi liv till mig. 
Alltid kul att folk ser på mig - liksom vem vill inte bli sedd? 
De är alltid kul när folk ÄNDRAR från dåligt uppfattning om mig till bra. 
 
För vad är sant? Är Olivia sjuk och spittar alla genom ett SMS?
 
SNÄLLA SÖTA RARA, jag är en helt vanlig människa som haft lite otur här och där. Men jag smittar inte med min så kallade "sjukdom". Kan jag bara fråga vad den heter? Så jag vet vad jag ska säga att jag lider av när folk frågar. 
 
OCH, när folk blandar in mina vänner är de nog. Mina vänner är inte sjuka, de lider inte av min "Sjukdom" ":)" och jag tvingar dem INTE att vara vän med mig. Kan jag fråga hur jag skulle kunna hota mina vänner att skratta med mig? De är lite svårt för de skrattar redan.
 
Och så är de det här med eran fantasi. ERAN FANTASI dödar mig långsamt. Ni är så jäkla fantasifulla och jag undrar verkligen hur ni kommer på allt detta? Hittar på en massa och lägger ner så mycket tid på mig, TACK, så mycket, betyder guld att folk lägger ner så mycket tid på lilla mig ":)"
 
Vi alla kanske kan skriva en bok, eller vad säger ni? Typ en fantasi bok, jag kan skirva och ni kan hitta på alla historier och all handling. Bästa gänget alltså ;)
 
Och  ni som vet så mycket om "MIn sjukdom" kan inte ni kontakta mig, jag vet ingeting om den så jag behöver all hjälp jag kan få. Först kan ni ju berätta ad jag lider av och vad som händer.
 
Orkar inte ens med er, jag har nog mer problem. Nu taggar jag Fredag till tusen och går min egna väg dit, med endast Ella i handen. 
 
LOVE O <3